Kunderne siger om               Basses Transport ApS

Vi skulle have transporteret nogle skilte fra trykkeriet og til os, det klarede Basses Transport til ug, og til fornuftige priser.

Line Larsen

Ejendomsmægler

"Klik her og begynd at skrive. Labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem ut enim ad minima veniam quis nostrum."

Navn Efternavn

Manager

Vi fik hjælp af Basses Transport da vi skulle have våben transporteret fra Odense til Nordjylland, kan varmt anbefale Basses Transport

Leif Poulsen

Selvstændig Jagt & Fiskeriforretning

Da det brænde på med en bil der var gået i stykker kom Basses Transport og kørte maden ud til borgerne i kølebil, dejligt de var hurtige

Helle Hansen

Det glade køkken

Basses Transport kørte vindmølle dele til nogle møller i Vestjylland, de var hurtige og vi kan varmt anbefale dem til andre.

Jesper Pallesen

Elektriker


Fik et godt tilbud på flytning af mil lille lejlighed fra Aalborg til Paris, alt gik godt og intet gik i stykker, og prisen var ok.

Lene Rasmussen

Studerende

Vi har benyttet Basses Transport og er godt tilfreds med dem, vi kunne følge bilen til enden, og chaufføren var bare i top, kan varmt anbefale dem til andre.

Uffe Lauersen

Direktør

Vi har gennem noget tid benyttet Basses Transport til nogle specialeopgaver og kan kun anbefale dem til andre, de holder alle deres aftaler til punkt og prikke

Jens Mikkelsen

Manager